Information om avslutning och sommaren 2021

Årets sommaravslutning är torsdagen den 10 juni och sker här på skolan 08.15-10.30. Avslutningen genomförs i respektive klass och kommer innebära sång, avslutningstal, kanske en liten utflykt med fika mm. För eleverna i avgångsklasserna 5A och 5B samlas vi vid utescenen för att sjunga tillsammans, tacka av våra elever och önska dem lycka till. Som tidigare meddelats kan vi inte heller i år bjuda in familj och vänner till avslutningarna.

För de elever som har fritidsplats tar fritids vid 10.30 avslutningsdagen.

Fredagen den 11 juni samt torsdag 12 augusti och fredag 13 augusti är fritids stängt.

Under juli har vi gemensamt sommarfritids med andra skolor i området och vi håller till på Nåntunaskolan.

Här på skolan pågår renoveringsarbeten hela sommaren då mattor ska bytas.

Inskolning av våra nya elever i förskoleklass sker den 16 och 17 augusti.

Skolstart för alla klasser är onsdagen den 18 augusti. Första skoldagen pågår 08.15-14.00 för alla klasser.

24 maj 2021